Promotorul ICO, John McAfee spune că va candida pentru funcția de președinte

John McAfee, pionierul pentru securitatea cibernetică și promotorul ICO, a anunțat pe Twitter că a decis să candideze la președinția Statelor Unite în 2020, în ciuda refuzurilor din trecut.

Acesta a spus că alergând pentru postul de președinte va servi cel mai bine comunității cripto, și va candida pentru partidul liberal dacă va fi întrebat. McAfee a eșuat în încercarea sa de a câștiga numirea Partidului Liberal în 2016.

Dacă liberalii aleg să nu-l întrebe, omul care a spus că va „mânca pe d-k-ul meu” dacă prețul bitcoin-ului nu ajunge la 1 milion de dolari până în 2020 a spus că va începe propriul său partid, o idee care a câștigat o mulțime de susținători imediat în rândul adepților Twitter.

Mai multe tweet-uri i-au mulțumit pentru decizia sa și l-au asigurat că vor vota pentru el. Unii s-au oferit voluntari să-l ajute. Un tweeter a creat un logo și un slogan de campanie: „McAfee 2020 pentru un viitor sigur”.

Un tweeter a sugerat să numească noul partid „Partidul Block”. Un altul a donat campaniei „un Token Organic”, echivalentul a aproximativ 390,85 de dolari.

Suporterii spun despre McAfee ca fiind „mai bun decât Gary Johnson”

McAfee a fost de acord cu un tweeter-ul care a comentat că ar fi trebuit să conducă partidul liberal în 2016 în locul lui Gary Johnson, fost guvernator al New Mexico.

Mai multor tweeter-uri le-a placut ideea de a avea un Partid Cripto ca ceva care sa îi uneasca. Unul a comentat că, deși McAfee nu câștigă, campania va aduce o mare publicitate pieței cripto. Un altul a sugerat că o campanie cripto puternică a președintelui va împinge prețul lui Bitcoin peste 1 milion de dolari.

Un altul a sugerat ca partidul să devină unul global, nu doar un partid american.

Un tweeter a spus că până în 2020 va avea loc un război între „bănci” și comunitatea cripto și nu există altă persoană, pe lângă McAfee, care ar dori să candideze pentru președinte, în timp acesta ce înțelege noua ordine mondială.

El își va folosi propriile fonduri

Întrebat dacă va rula cu banii proprii sau va întreba comunitatea, McAfee a răspuns că va folosi banii proprii.

Un tweeter a spus că va vota pentru McAfee dacă impune reglementări care necesită protocoale de vot imutabile bazate pe blockchain.

Unul dintre puținii detractori a sugerat că McAfee ar servi mai bine publicului, educându-i pe cripto și pe viitorul financiar.

O încercare nereușită în 2016

McAfee în 2015 și-a anunțat planurile de a candida în campania prezidențială din 2016, în cadrul unei petreceri numită Partidul Cyber, potrivit CNN. El a spus că dorește să alerge pentru că intimitatea a fost atacată, iar guvernele din întreaga lume sunt înafara legăturii. McAfee a declarat ulterior pentru USA Today, în decembrie 2015, că se va alătura partidului libertarian în speranța de a câștiga nominalizarea prezidențială a acestui partid.

Fostul guvernator al New Mexico, Gary Johnson, a obținut în cele din urmă nominalizarea Partidului Liberal pentru campania prezidențială din 2016 și a obținut 3,3 la sută din votul popular în timpul alegerilor generale.

Sursa: CCN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *