Prețul Bitcoin se lupta pentru a asigura pragul de 7.700 dolari

Pretul bitcoin-ului nu a reusit sa obtina un impuls de peste 7.700 de dolari, incercand sa depașească impulsul descendent din 3 mai. Daca mișcarea ascendenta a bitcoin-ului si a cripto monedei dominante nu este in stare sa revina repede la limita superioara de 7.700 de dolari , se poate aștepta o cădere la regiunea de 6.000 de dolari.

Corecția condiționată

Corecția de la 7.040 dolari la 7.700 dolari a provocat un optimism semnificativ, mai ales în rândul taurilor pe termen scurt care au prezis că prețul bitcoin ar reveni înapoi în regiunea de 10.000 de dolari în luna iunie. În timp ce obiectivul de 10.000 de dolari din iunie se află încă în joc, se va întâmpla probabil o altă corecție în următoarele zile, având în vedere că corecția de la 7.040 $ sa oprit la 7.700 $, iar BTC a scăzut la 7.600 $.

O pauză pe termen scurt pentru regiunea de 8.000 de dolari susținută de corecția de la 7.040 dolari a fost condiționată, deoarece a necesitat volumul BTC să crească bursc pentru a susține impulsul său săptămânal, în regiunea de 7.700 dolari.

Cu toate acestea, datorită volumului său redus de tranzacționare, BTC nu a reușit să testeze un nivel major de suport pe termen scurt, la 8.000 de dolari, și a scăzut la 7.600 de dolari. O scădere la 7.500 de dolari ar putea avea ca rezultat o altă corecție minoră, potențial ajungând la 6.000 de dolari.

În timp ce Indexul Forței Relative (RSI) al BTC este 43.3, nu demonstrează o condiție de supravanzare pentru BTC. O scădere suplimentară a BTC nu ar determina scăderea marjelor RSI și, prin urmare, o revenire pe termen scurt la valoarea de 7.700 de dolari, dacă BTC scade la 7.500 de dolari, este puțin probabilă.

Graficul pe ziua de 4 iunie a fost supus la o pauză de lungă durată pentru BTC, care se ridica deasupra impulsului descendent din 6 mai și a stabilit în mod eficient o bază de la 7.040 de dolari. Dar, scăderea recentă a prețului BTC va trimite probabil BTC înapoi la limita inferioară de 7.000 de dolari sau în cel mai rău caz, la regiunea de 6.000 de dolari.

Neimportatant pe termen scurt

În ciuda tendinței negative a prețului BTC, cele mai multe fonduri de hedging multi-miliarde de dolari sunt încă extrem de optimiste în BTC și pe întreaga piață de cripto monede.

Scăderea preconizată a prețului BTC este un maxim de 5 până la 10 procente, care ar putea să se extindă la cel mult 15%. Dar, după cum a declarat directorul general al Pantera Capital, Dan Morehead, care supraveghează peste un miliard de dolari în cripto monede și în active digitale, fondurile speculative se uită la tendința de piață de 5 până la 10 ani.

Pe termen mediu și lung, Morehead a declarat că bitcoin-ul este încă o licitație țipătoare, adăugând:

„Pe măsură ce mărcile digitale continuă să se înmulțească și să obțină o utilizare mai largă, piața cripto de 400 de miliarde de dolari ar putea avea un balon de 4 trilioane de dolari, chiar și 40 de miliarde de dolari fiind cu siguranță posibile. Este prognoza pe 10 ani. ”

Dacă BTC se recuperează treptat de la regiunea de 6 000 până la 7 000 de dolari și stabilește niveluri de sprijin major cu un volum puternic în următoarele luni, obiectivele BTC de 20 000 până la 50 000 de dolari ale investitorilor de mari dimensiuni pot fi încă în joc.

Adesea, token-urile se bucură de o creștere a volumului și a prețului atunci când prețul BTC crește treptat, iar volumul pieței cripto se ridică. Dacă BTC intră în regiunea de 7500 de dolari, este probabil ca token-urile să înregistreze o scădere substanțială a valorii, încă o dată.

Sursa: CCN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *