GMO-ul Japoniei lansează aplicația pentru a recompensa jucători în Bitcoin

GMO Internet, un important furnizor de servicii de Internet japonez care oferă servicii online, inclusiv tranzacții cu cripto monede, a dezvoltat „CryptoChips by GMO” pentru a permite distribuirea cripto monedelor ca o remunerație în cadrul jocurilor, potrivit unui anunț pe site-ul său.

CryptoChips, care vor susține inițial bitcoin, va permite jucătorilor să primească cripto monede ca „bani secreți de buzunar” pe baza clasamentelor jucătorilor în cadrul jocului sau atunci când achiziționează articole sau realizează misiuni. Jucătorii trebuie să aibă propriile portofele de cripto monede pentru a le primi.

Prima ofertă disponibilă în luna august
Prima inițiativă a CryptoChips va fi în luna august în „Războiul Whimsical”, un joc de luptă teritorială în timp real. CryptoChips va distribui bitcoin în funcție de clasamentul jucătorilor. În Războiul Whimsical, plasarea de personaje pe câmpul de luptă este cheia câștigării jocului. Jucătorii pot forma echipe de etichete și se pot implica în luptele echipei etichetate.
CryptoChips, care vor fi oferite printr-o companie din grupul GMO, vor fi montate pe alte aplicații de jocuri ale grupului și vor include, în cele din urmă, titlurile de joc ale concurenților.

Între timp, la 6 iunie, grupul va lansa mineralul B2, o mașină minieră echipată cu așchii de mină folosind o tehnologie de proces de 7 nm.

Un pionier de cripto monede
Grupul GMO Internet a început să ofere tranzacții cu cripto monede și curs valutar FX în mai 2017.

Compania a raportat lansarea activității sale miniere de criptare în nordul Europei în decembrie, menționând că folosește energie regenerabilă, care este bogată în această regiune. Facilitatea are un obiectiv de producție de 500 de petahashes pe secundă.

În februarie, grupul GMO a anunțat un contract de închiriere de doi ani pentru compania sa de exploatare a norului pentru suma de 5 milioane de dolari pentru a acoperi costurile de energie, întreținere, teren și securitate. Operațiunea va susține Bitcoin și Bitcoin Cash. Compania a declarat că va accepta până la opt contracte pe lună și că are în vedere un serviciu minier alternativ mai puțin costisitor.

La începutul anului trecut, GMO Click, cel mai mare broker din lume, a anunțat intenția de a-și integra serviciile de tranzacționare cu portofelul său de tip bitcoin – GMO Wallet Co. Ltd.

În 2014, GMO Internet a anunțat că va permite celor 48.532 de comercianți japonezi să accepte bitcoin. Partenerii grupului au început să primească o parte din salariile lor, în aprilie anul trecut.

Sursa: CCN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *