Coinbase rămâne cea mai reușită și importantă companie din industria Crypto

La cea de-a 6-a aniversare, Coinbase a primit o mare laudă din partea lui Erik Voorhees de la Shapeshift. El a comentat: „Coinbase rămâne cea mai de succes și mai importantă companie din industria cripto-ului.” Probabil că așa este cazul. Schimbul de date cu piata cripto bazat pe San Francisco, cu meniul barebone de oferte, combinat cu interfața sa ușoară de utilizator și onboarding relativ neted (aproape fără depozit în avans), oferă un model de business invidios. Asta nu este de a scrie compania este fără defecte, deoarece are multe. S-ar putea să nu fie nici măcar viitorul accesului cripto, și poate nu ar trebui.
Coinbase este ușor, dechis, determinat
„Astăzi este cea de-a șasea aniversare a Coinbase”, a scris COO Asiff Hirji. „Serbăm șase ani incredibili in care am lucrat la misiunea nostra de a ajuta la crearea unui sistem financiar mai deschis pentru lume! […] Suntem în primele zile ale misiunii noastre și încă mai avem multe de făcut […] Trebuie să știm când să respectăm regulile, când să le incalcam și când să fortam o schimbare in acestea. Incalcarea lor nu este nici etică, nici durabilă. ”

Este, probabil, mai puțin o schimbare proprie și mai mult o piata cripto conservatoare. Ar putea fi corect să îi etichetați un broker (fără oferte, solicită, ordine limită, tranzacționare în marjă etc.). Coinbase, fondată acum șase ani în această săptămână, este, fără îndoială, cea mai importantă companie, indiferent de clasificarea sa tehnică în spațiu. Numai ea este responsabilă pentru introducerea a milioane și a milioane de americani la fenomenul sălbatic care este speculația descentralizată a monedelor.
Oferind bitcoin core (BTC), bitcoin cash (BCH), ether (ETH) și litecoin (LTC), alegerile sale disproporționate au rolul de a ii copleși pe cei noi să speculeze pe piata cripto. Formatul este ușor și necesită doar un cont bancar conectat. Fără deranjul de a deține și de a menține o monedă descentralizată, utilizatorii pot pur și simplu să utilizeze clientul Coinbase și să tranzacționeze pentru fracțiuni, uneori la fel de scăzute ca $ 2.00. Taxele, desigur, se aplică.

La momentul statisticii disponibile, brokerul din California de Nord a avut undeva la 13 milioane de utilizatori (Altana Digital Currency Fund), cu câteva zile în urmă în 2017, urmărindu-i la 100.000 de înregistrări noi la fiecare douăzeci și patru de ore. Pentru puțin timp, Coinbase a fost o aplicație din top zece descărcată în Magazinul Apple. Veniturile sale anuale au eclipsat venerabile case moștenite, precum Charles Schwab.
Jignirea bogațiilor
Acesta continuă să găsească talente profesionale din sectorul financiar, cum ar fi Asiff Hirji de la TD Ameritrade; în acest scop, a fost abordat de David Marcus de la Facebook Messenger să se alăture consiliului său, iar cei doi explorează modalitățile de a exploata baza de utilizatori uriașă a platformei social media în termeni de tehnologie blockchain (probabil un token de proprietate este în curs de fabricare, dar asta este o presupunere) . Heck, chiar si absolventii sai fac lucruri mari: Charlie Lee, de faima Litecoin a fost un fost director de inginerie.

Merchants Dell și Expedia il utilizează ca un punct de vanzare a unui procesor . Pentru profesioniștii comerciali, schimbul de Coinbase a fost rebranduit la Global Digital Asset Exchange (GDAX), devenind unul dintre primii care oferă ether profesioniștilor financiari.
Pentru mai bine sau mai rău, Coinbase este cea mai proeminentă versiune a integrării cripto-revoluției. Este tânăr (CEO, Brian Armstrong, abia la jumătatea anilor ’30), determinat, ambițios, încrezător și sportiv pentru cota de piață. Flounderele sale sunt în mare parte o jena a bogățiilor: cererea a fost atât de mare încât sistemul companiei sa prăbușit de câteva ori în timpul runup-urilor din 2017, iar solicitările clienților au dispărut uneori în ultimele zece zile. Dl. Armstrong a tras înapoi: „Sunt atât de mulți oameni care se grăbesc să intre în spațiu, dacă e un pic de speculație, sunt O.K. cu asta. Dar nu putem garanta că site-ul va fi ridicat exact când aveți nevoie de el. Toată lumea trebuie să respire adânc. ”

Acest sughiț nu a fost eliminat, tocmai pentru că, în ianuarie, anul acesta, numai plângerile oficiale către Biroul de protecție financiară a consumatorilor au crescut cu mai mult de 100%. Aproape jumătate au fost depuse în ceea ce privește „banii care nu sunt disponibili pentru când li au fost promisi”, ceea ce nu este o chestiune mică.

Sursa: CCN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *