Piața cripto scade cu 9 miliarde de dolari, valuta Bitcoin și principalele valute rămân volatile

Piața cripto a scăzut cu 9 miliarde de dolari în ultimele 24 de ore după ce a demonstrat o creștere a valorii de 30 miliarde dolari cu valoare de la 370 dolari la 400 miliarde USD.

Bitcoin Lupta la 8.500 $
Pretul bielink-ului a incercat sa depaseasca valoarea de 8.500 de dolari pe 14 mai, chiar si dupa ce a depasit suma de 8.700 de dolari pe 13 mai. Piata a inceput sa se redreseze pe masura ce pretul bitcoin a revenit la 8.500 de dolari, iar token-urile ca ONT au inregistrat castiguri de la 20 la 30 de procente, dar piața nu a reușit să susțină impulsul la 400 miliarde de dolari.
Într-un interviu acordat The Express, analistul și cercetătorul Cryptocurrency, Matthew Newton, a declarat că băncile importante au investit deja în cripto monede precum Bitcoin și Ethereum și pe întreaga piață cripto, echivând o poziție similară cu Steve Chiavarone, manager de portofoliu la firma de investiții de 364 miliarde dolari Investitorii federali.

Pe termen scurt și mediu, Newton a subliniat că intrarea băncilor ar putea declanșa creșterea cererii instituționale de cripto, permițând astfel revenirea pieței la nivelurile anterioare.

„În pofida unor poziții inițiale, realitatea este că majoritatea băncilor mari au investit deja sume importante în cercetare și dezvoltare în tehnologie de tip blockchain și cripto monede. Investitorii instituționali vor avea nevoie de timp pentru a ajunge pe deplin – și faptul că Goldman nu va cumpăra sau vinde monede reale sugerează că există un scepticism – dar există o acceptare tot mai mare că aceste bunuri sunt aici pentru a rămâne „, a spus Newton.

Mulți comercianți cred că săptămâna de blockchain din New York, marcată de începutul Consensului 2018, va ajuta la recuperarea prețului bătăturii și revenirea pieței. În săptămâna trecută, piața nu a reușit să înregistreze nici o mișcare majoră în sens ascendent, iar dacă prețul de bitcoin rămâne sub valoarea de 8.500 $, este probabil ca alte cripto monede și jetoane majore să continue să scadă pe parcursul săptămânii.

Dar, dacă Bitcoin poate asigura nivelul de asistență de 8.800 dolari și va vedea o mișcare de 9.500 dolari până la sfârșitul săptămânii, piața cripto ar putea experimenta o creștere a volumului și un influx de capital nou.

Deja, volumul pieței a crescut la aproximativ 21 miliarde de dolari, în creștere cu mai mult de 5 miliarde de dolari începând cu 11 mai. În funcție de volum, prețul de bitcoin ar putea să-și recâștige ritmul și să se îndrepte spre marca 8.800 dolari sau să testeze nivelul de rezistență de 8.000 dolari pe termen scurt.

Tokens
Câteva tokens, cum ar fi Salt, Ontologie și Storm, au reușit să înregistreze câștiguri majore atât în ​​comparație cu dolarul american, cât și cu bitcoin-ul în ultima săptămână. Având în vedere că token-urile se confruntă cu mișcări intensificate, atât pe partea superioară, cât și pe cea negativă, valoarea celor mai multe token-uri va depinde de tendința pe termen scurt a Bitcoin și Ethereum.

Cu indicele de dominare a bitcoinelor sub 37%, este evident că token-urile și alte mici cripto monede au început să depășească performanțele digitale majore. Pe măsură ce condițiile de piață se îmbunătățesc în zilele următoare, token-urile cum ar fi Ontology, Storm și EOS care au volume puternice pe schimburi majore cum ar fi Binance, probabil că vor avea o performanță optimă împotriva lui Bitcoin.

Sursa: CCN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *