ATENTIE MINERI | Mai sunt și vești bune! AMD sprijină mineritul

AMD a actualizat unul dintre diverele placilor video pentru a gestiona mai bine procesele legate de minerit.

Radeon Software Adrenalin Edition 18.3.4, publicat luni, a explicat ca un aspect al îmbunătățirii eficienței șoferului abordează problemele cu utilitatea atunci când se utilizează unități de procesare grafică pentru minerit.

După cum explică declarația:

„Unele sarcini din blockchain blochează performanțele placilor grafice si le aduc performante mai scăzute decât ne așteptam în comparație cu versiunile anterioare ale Radeon Software.”

După cum sa raportat anterior, AMD a dezvoltat în trecut drivere care au îmbunătățit performanța GPU atunci când era vorba de crypto. Radeon Software Crimson ReLive Edition Beta pentru software-ul Blockchain a fost lansat pentru prima dată în august anul trecut.

Acest software a fost lansat pe o „adaugare“, în conformitate cu notele de lansare, „și nu vor fi susținute cu actualizări suplimentare, upgrade-uri sau bug fix“ – ceea ce sugerează că, pentru moment, AMD se intereseaza si isi doreste sa investeasca in procesul de minare.

Cu toate acestea, Mark Lipacis a scris anul trecut că se așteaptă să continue procesul de investire in placi video pentru minat.

Sursa foto: https://steemitimages.com/0x0/https://media.coindesk.com/uploads/2018/03/GPU.jpg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *