BTC, ETH se recuperează de la scăderi lunare la comentarii către membrii G20

Piețele cripto sunt din nou în verde după ce au atins minimul lunar săptămâna aceasta, iar Bitcoin (BTC) a revenit la peste 8.000 de dolari prin presă, potrivit datelor de la CoinMarketCap, după comentariile pozitive ale Bank of England către membrii G20 care sustine ca valutele virtuale nu afecteaza negativ stabilitatea economiei globale.

Reuters a scris despre comentariile G20 care au fost făcute într-o scrisoare datată 13 martie, iar BTC a înregistrat o creștere a prețului de 1.000 de dolari în doar câteva ore.

BTC este în prezent în creștere cu aproape 8% pe o perioadă de 24 de ore, tranzacționându-se la aproximativ 8.300 de dolari în funcție de presă. Dominația Bitcoin pe piață continuă să crească constant, raportată la 44,5 la sută în timpul presei.

În dimineața zilei de 19 martie, Ethereum (ETH) a sărit în preț pentru a trece de suma de 500 de dolari, după ce a scăzut sub accesta în 18 martie, pentru prima dată din decembrie 2017. ETH se tranzacționează acum la aproximativ 532 dolari și în creștere cu aproape 6% la ora presei.

Scaderea ETH-ului sub 500 de dolari ar putea fi atribuita unei depozitari de 50.000 ETH pe Bitfinex, prin cripto-bursa.

În timpul declaratiei de presă, toate top 100 monede sunt în verde, cu aprecieri de până la 27 de procente în ceea ce privește primele 10.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *