Tom Lee, co-fondator și strategist al Fundstrat Global Advisors,pare încrezător în faptul că piața crypto încă trece printr-un stadiu de descoperire al prețurilor, prezicând că BTC ar putea să se dubleze ușor în 2018.

La sfârșitul lui Noiembrie 2017, Lee își încuraja clienții să investească în cryptomonede, iar în mod favorabil să facă fiecare mici averi ca rezultat.

În August 2017, cu aceeași încredere, Lee a prezis că Bitcoin va ajunge peste 6000$ la sfârșitul anului, iar predicția sa a fost corectă. Am avut apogee de peste 10000$ în a doua jumătate a lunii Noiembrie.

Lee a afirmat de asemenea că generațiile tinere sunt mai dispuse să investească în Bitcoin, cele mai în vârstă preferând aurul ca stocare a avutului. A spun despre Bitcoin că cel mai ușor e să ne uităm la BTC ca la aur digital.

În ciuda pieței din ultima săptămână, mulți investitori tradiționali au arătat regrete că nu au adoptat acceptare față de Blockchain, iar acum „se căiesc”, începând să investească în ceea ce ei afirmau cu ani în urmă că este o fraudă.