Vindeți știrile? Prețul Bitcoin pentru a testa 20 de dolari înainte de lansarea CME

Miscarea ascendenta in Bitcoin a adunat tractiune in acest weekend, pe masura ce investitorii s-au pregatit pentru lansarea contractelor futures BTC de catre CME.

Conform indicelui de preț Bitcoin al CoinDesk (BPI), cea mai mare criptocurrency din lume, în funcție de capitalizarea bursieră, a crescut la un nou nivel record de 19.783,06 dolari la 12:14 UTC astăzi. Bitcoin (BTC) sa apreciat cu 10% în ultimele 24 de ore, potrivit sursei de date CoinMarketCap. Acum un an, acesta sa tranzacționat sub 1.000 de dolari.

Trecerea la 20.000 de dolari este în concordanță cu pauza de bull flag despre care sa discutat săptămâna trecută. Prețurile s-au mutat peste 16.000 de dolari într-o manieră convingătoare după ce CBOE a lansat primul contract futures BTC la ora 23:00 GMT duminică trecută. CME este pregătită să lanseze astăzi versiunea proprie.

O mare parte a raliului de la 6.000 de dolari (noiembrie) ar putea fi atribuită speculațiilor conform cărora o mutare în mainstream prin listarea futures pe BTC pe CME și CBOE ar deschide ușile pentru banii instituționali înfometați.

Deci, criptarea bancnotelor ar putea deveni sub presiune în această săptămână din cauza tranzacționării „știrilor” după listarea futures pe CME. De asemenea, analiza graficelor de prețuri spune că este merit să fii în mod prudent ascendent pe criptocurrency.

În mod evident, taurii sunt în control și ar putea lua prețuri cu mult peste marcajul de 20.000 de dolari. Comentariile pe social media arată că o parte semnificativă a comunității investitorilor se așteaptă ca criptocurrency să testeze 24.000 de dolari pe termen scurt.

Vedere
Studiile tehnice, cu excepția condițiilor de supra-cumpărare, după cum indică indicele de rezistență relativ, favorizează o creștere mai mare a indicelui de rezistență.
Cu toate acestea, nu poate fi exclus un risc de tranzacționare „vindeți știrile”. Într-un astfel de caz, prețurile ar putea încerca creșterea ascendentă de 40 de ore pe oră de 50 de ore și de 100 de milioane de dolari, de 17.000 de dolari și respectiv 14.850 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *