Unele active Crypto sunt în creștere în mijlocul căderii de astăzi

Marea majoritate a criptomonedelor pot să scadă din ziua tranzacționării, dar noi date sugerează că unele active se îndreaptă spre această după-amiază.

Așa cum a raportat mai devreme CoinDesk, ambele companii au avut scăderi semnificative în această dimineață, trimițând unele active la prețuri mai mici sau egale cu 30% și scăzând capitalizarea globală sub 500 de miliarde de dolari. Rutul a marcat, de asemenea, o schimbare semnificativă față de câștigurile înregistrate la începutul acestei săptămâni.

Datele de piață sugerează că, în orele care au urmat, unele dintre criptocitițiile capturate în rută sunt în creștere.

În timpul sesiunii de tranzacționare de după-amiază între orele 12:01 UTC și ora 18:00 UTC, RaiBlocks-ul de criptocurență a crescut cu 16,8%. Prin comparație, Santien Network Token a crescut cu 13,12% în această perioadă.

Alte două criptocuritate, QASH și Veritseum, au înregistrat câștiguri minore în cadrul sesiunii, aceste prețuri crescând cu 2,12%, respectiv cu 1,43%.
O a cincea criptocurrency, cash cash, a urcat cu 1,42% in perioada. Totuși, ca și celelalte criptocuritate de top de astăzi, BCH și celelalte patru active sunt în scădere comparativ cu cele de pe piață din această săptămână.

Mai multe criptocuritate au înregistrat scăderi notabile în timpul sesiunii de după-amiază. Dintre acestea, dogecoin a scăzut cel mai mult, scăzând cu 14,3% în acel moment. Statutul și IOTA au scăzut cu 13,28%, respectiv cu 12,87%.

Potrivit indicelui de preț Bitcoin al CoinDesk (BPI), prețul de biți a scăzut până la 10.834,94 dolari la 14:23 UTC, o cifră care a revenit de atunci. La sfârșitul sesiunii de după-amiază, valoarea criptocurrencyului era de aproximativ 12.935 $.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *