Coinbase CEO sprijină Crypto Derivatives Exchange DydX

DYdX, un schimb descentralizat în dezvoltare pentru derivatele de tip criptocurrency, a ridicat o sumă nedivulgată într-o rundă de finanțare a semințelor.

Într-un post Mediu, lansarea a spus că finanțarea este un pas notabil în viziunea sa de a crea primul „schimb vreodată” de instrumente financiare descentralizate.

Condusă de Chris Dixon la Andreessen Horowitz (A16z) și Olaf Carlson-Wee de la Polychain Capital, runda a văzut de asemenea participarea unor investitori notabili, printre care Brian Armstrong, directorul companiei Coinbase, compania Ventures Abstract și antreprenorul american Scott Belsky.

Compania a declarat:

„Suntem recunoscători pentru sprijinul investitorilor și consultanților antreprenorilor și operatorilor cu experiență care împărtășesc viziunea noastră de a construi produse financiare mai deschise, mai transparente și mai sigure prin descentralizare”.

Platforma a indicat că noile fonduri vor fi utilizate pentru a-și dezvolta forța de muncă, inclusiv pentru ingineri și designeri, precum și pentru a dezvolta o „abordare conformă cu reglementările” în crearea platformei sale.

De asemenea, investiția va finanța auditurile de securitate menite să asigure că dYdX este o platformă sigură pentru comercianți, a adăugat acesta.

Construit pe ethereum și 0x, protocolul deschis dYdX este alimentat de contracte inteligente. În prezent, în beta privat, platforma este programată să lanseze pe rețeaua principală de Ethernet la mijlocul anului viitor, a afirmat compania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *